‘Mooie merken’ …

 

We zijn Nio & Elva begonnen met de stellige overtuiging dat ‘mooie merken’ het dagelijkse leven kunnen verrijken. Zodat je iedere dag net even wat meer plezier beleeft aan datgene wat tóch moet gebeuren. Maar … we willen ook dat deze ‘mooie merken’ een aantal dagelijkse zaken gemakkelijker maken: functioneel zijn dus. Maar niet zonder ons om onze leefomgeving te bekommeren. Mooie merken, die functioneel en duurzaam zijn. Dat is Nio & Elva!

 

Die ‘mooie merken’ hebben we gevonden. Door te lezen, het internet af te speuren, te reizen en veel mensen te spreken. Een aantal Scandinavische merken biedt de combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid, zoals wij die voor ogen hadden toen onze plannen nog dromen waren. Maar we hebben ook een paar hele mooie andere merken gevonden, die aan onze wensen voldoen!

 

We zijn erg trots op onze collectie. Niet alleen omdat we onze collectie mooi, functioneel en duurzaam vinden, maar vooral ook omdat de collectie ‘breed’ is. Je vindt er echte design klassiekers, maar ook produkten en merken die je waarschijnlijk nog niet eerder gezien hebt. Produkten waar je de komende jaren van zult genieten, maar ook produkten voor de dag van vandaag.

 

Wij nodigen je graag uit om Nio & Elva eens te komen bekijken, zodat wij je kunnen laten zien hoe wij het alledaagse leven net wat plezieriger maken!