Nio & Elva
Kleinzand 11
8601 BE Sneek
info@nioenelva.nl
T. 0515 - 46 06 06

Maaike & Elles

 

Wij zijn twee schoonzussen met een gedeelde passie: Scandinavisch design! Het idee om een eigen winkel te openen is ontstaan door de voorliefde voor het servies van Iittala, wat wij beide al jaren sparen ... En wat zou het toch leuk zijn om dat zelf te verkopen!

 

Begin 2011 hebben wij een start gemaakt met ons nieuwe avontuur. Onderzoeken, pionieren, rondje Nederland en nog een paar keer, vele koffie's, lekkere broodjes, beurzen, plannen schrijven, ontmoeten, ontdekken, wegstrepen, eindeloos bellen ... En dit alles met een gemeenschappelijke doel: Nio & Elva! En nu, na ruim een jaar, kunnen wij met buitengewoon veel trots zeggen: 'Het is zover!'

 

Wij hebben bij het samenstellen van de merken en de collectie ons hart gevolgd en nemen jullie graag mee in de beleving van onze winkel. Je kunt er veel moois vinden voor thuis. Wij vertellen je graag het verhaal achter het produkt. En wil je iets ervaren? Geen probleem! In onze keuken kan en mag van alles. Toch fijn dat je iets kunt ervaren voordat je overgaat tot een aankoop. Dat is wat wij willen en dat is ook de kracht van onze winkel: zien, voelen en ervaren of het produkt datgene is wat jij er van verwacht!