Nio & Elva
Kleinzand 11
8601 BE Sneek
info@nioenelva.nl
T. 0515 - 46 06 06

Nio & Elva

 

Nio & Elva is een eigentijdse winkel in de binnenstad van Sneek. We bevinden ons aan de gracht tegenover het Fries Scheepvaartmuseum en Weduwe Joustra, bekend van 6 generaties Beerenburg. Verder vind je bij ons aan het Kleinzand nog tal van leuke winkels en niet te vergeten Min12, met het lekkerste ijs uit de wijde omgeving!

 

Nio & Elva is gevestigd in een oud grachtenpand aan het Kleinzand, op loopafstand van de belangrijkste winkelstraat van Sneek ('Oosterdijk'). In ons monumentale pand komt de eigenzinnige collectie van Nio & Elva prachtig tot haar recht. We beschikken zelfs over een mooie stadsbinnentuin waar je in de zomer het ‘goede leven’ kunt beleven.

 

Onze collectie is vooral gericht op de keuken, maar je vindt er ook prachtige woonaccessoires, verlichting, kussens, meubels ... Al het moois komt voornamelijk uit het hoge noorden ... Scandinavië! Scandinavisch design kenmerkt zich vooral door eenvoud, tijdloze vormgeving, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen ... prachtig! Daarnaast voeren wij nog een aantal merken die perfect aansluiten bij het gevoel van genieten.

 

Nio & Elva in het kort ... Kook-Woon-Geniet!